Жилищен Комплекс "Аспарухово-Център"

За Проекта

“Аспарухово-център“ е най-новия и най-мащабния проект, който предстои да бъде построен в центъра на кв.Аспарухово и чиято реализация трябва да започне през пролетта на 2021 година.

Проекта ще представлява многофункционална жилищна сграда с нова и съвременна визия, резултат от професионализма и модерното мислене на екип от млади и талантливи архитекти, учили, специализирали и добили своя опит в чужбина и след това завърнали, за да приложат своя опит именно в такива проекти като “Аспарухово-център“.

49 Апартамента

28 двустайни и 21 тристайни апартамента, разпределени в два самостоятелни входа

64 Паркоместа

Всеки собственик ще има възможност допълнително да закупи паркомясто за своя автомобил като избере от 44 подземни паркоместа и 20 външни.

Tърговски площи

Търговски и офис площи, хранителен супермаркет, банков офис, аптека

Апартаменти

Проектът представлява партер с търговски площи на две нива, шест жилищни етажа и подземен паркинг. Строителят ще предложи на своите бъдещи купувачи възможност да изберат своя дом из между 28 двустайни и 21 тристайни апартамента, разпределени в два самостоятелни входа. Жилищата са проектирани с площ от 67,42,кв.м. до 186,41 кв.м., всяко от което с голяма тераса. Всеки собственик ще има възможност допълнително да закупи паркомясто за своя автомобил, като избере от 44 подземни паркоместа и 20 външни.

Апартаментите ще бъдат завършени по БДС или до ключ при желание от клиента. Инвеститора ще заложи на най-съвременни и качествени строителни материали: пет камерна немска PVC дограма, 10 см фасадна топлоизолационна система с висококачествена минерална мазилка съобразена с климатичните условия около сградата, модерен HPL умело съчетан със стъкло ,тераси решени с безпрофилно панорамно остъкляване и ковано желязо. Луксозни общи части от естествен гранит, декоративна мазилка по стените и парапети от алуминий и стъкло.

Свободни за Продажба:

0
Двустайни
0
Тристайни
0
Паркоместа
0
Търгоски Площи

Локация

Безспорният плюс на проекта е позиционирането му в самия център на кв. Аспарухово, предпочитан от голяма част от варненци, заради условията, които предлага на своите жители, а именно – собствен плаж с широка и леснодостъпна пясъчна ивица, голям крайморски парк, предлагащ прекрасни условия за разходка и спорт едновременно, благодарение на новопостроените игрища за футбол, волейбол и баскетбол и не на последно място заради многобройните детски градини и училища, поща, поликлиника, аптеки и голям търговски център.

За пълните удобства и комфорт на бъдещити собственици, инвеститорът на проекта ще запази максимално съществуващите зелени площи. Предвидени са и бъдещи паркоустройствени и благоустройствени дейности и ситуиране на детски и спортни площадки.

Свържи се с нас

„Каргон ПРО“ ЕООД СКЛЮЧИ ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ С МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА

Проект и главна цел: Договор № BG16RFOP002-2.089-5474-C01

Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване
на икономическите последствия от пандемията COVID-19.
Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия,
реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците
от пандемията COVID-19.

Бенефициент: „Каргон ПРО“ ЕООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско и
7 500.00 лв. национално съфинансиране.

Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.

Строителни Услуги

ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ

Tоплоизолацията е многокомпонентна система, която намалява топлинните загуби на жилището ви и подобрява комфорта. Тя може да бъде изпълнена по разнообразни технологии, с различни изолационни материали. Най-често използваните изолационни материали са: минерална (каменна) вата, екструдиран пенополистирол (XPS), експандиран пенополистирол (EPS).

Фирма CARGON работи с водещите производители на материали, за да постигне нужното качество на добри цени. Важни са, както технологията на изработка и индивидуалните умения на изпълнителя, така и използваните материали и правилното им съчетаване.

Фирма CARGON работи спазвайки винаги всички технологични процеси и не прави компромиси, като постоянно се стреми да повишава качеството на услугата и да прилага нови технологии.

Фирмата разполага с голям инвентар от техника и скелета, за да може да задоволи всички инвеститори–от най-малкия до най-големия.

СУХО СТРОИТЕЛСТВО

Сухото строителство и преди всичко неговите превъзходни строителни качества могат да намалят значително общите строителни разходи и едновременно да създадат комфорт и неповторим облик на вашият обект или жилище.

Фирма CARGON разполага с необходимия квалифициран човешки ресурс от специалисти които са основата за безупречното и бързо изпълнение на всички форми на гипс картон:

» изграждане на окачени тавани, преградни стени.
» декоративни оформления.
» пред стенни обшивки.
» полагане и обработка на гипс картони за сухи и мокри помещения.
» изграждане на интериорни решения на жилища.
» изработване на декоративни еркери, арки, ламперии, сводове,
» нестандартни решения ,обкантвания на врати и прозорци.
» други.

ФИНИШНИ ПОКРИТИЯ

– декоративни мазилки
– машинно полагане на интериорни бои
– други

ВИК, ЕЛ. И СПЕЦИАЛНИ ИНСТАЛАЦИИ

– инсталации ниско напрежение;
– осветителни инсталации;
– насищане на ел.табла;
– СКС мрежи;
– телефонни и домофонни инсталации;
– системи за контрол на достъпа и СОТ, видеонаблюдение;
– пожароизвестителни инсталации;
– озвучителни и оповестителни инсталации;

САНИРАНЕ

– Сгради
– Бетонни повърхностти
– Подпорни стени
– Басейни
– други