ЖилищНА СГРАДА "НАЙДЕН ГЕРОВ 48"

За Проекта

На тиха уличка, само на метри от простора, зеленината и чистия въздух на Морската градина, в един от най-желаните за живеене райони на Варна – Спортна зала, предстои построяването на малка бутикова жилищна сграда. Бъдещите купувачи ще могат да се впуснат в тях или да се отдръпнат, само за няколко минути пеша.

Проекта представлява шестетажна жилищна сграда, в която са съчетани модерна и аристократична визия на фасадата, луксозни общи части и функционални апартаменти, предлагащи на своите бъдещи собственици уют и дискретност, поради малкия им брой.

7 Апартамента

2 двустайни, 2 тристайни апартамента, 1 двустаен мезонет и 1 тристаен мезонет.

7 Паркоместа

Всеки собственик ще има възможност допълнително да закупи паркомясто за своя автомобил като избере от 3 външни и 4 вътрешни.

Апартаменти

В сградата ще бъдат разположени само 7 апартамента – двустайни, тристайни с възможност за преобразуване в четиристайни и два мезонета на последен етаж. Чистата квадратура на жилищата е от 43 кв.м. до 110 кв.м. Всеки апартамент е с тераса и избено помещение. Мезонетите на последния етаж са с частична гледка към Морската градина и морето. Всеки купувач ще има възможност за допълнително закупуване на гараж или паркомясто.

Апартаментите ще бъдат завършени по БДС, като инвеститора ще заложи на най-съвременни и качествени строителни материали – фасада с облицовка от естествен камък, петкамерна дограма с двоен стъклопакет, 10 см фасадна топлоизолация, съвременен тих асансьор, парапети от ковано желязо и стъкло, луксозни общи части по индивидуален дизайн.

Свободни за Продажба:

0
Двустайни
0
Тристайни
0
Паркоместа

Локация

Местоположението на сградата се намира в непосредствена близост до: „Спортна зала“, пешеходната зона на бул. “Княз Борис I“, Морската градина, Икономическия университет, училища, детски градини, спортни зали, магазини, търговския и административен център на града.

Свържи се с нас

„Каргон ПРО“ ЕООД СКЛЮЧИ ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ С МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА

Проект и главна цел: Договор № BG16RFOP002-2.089-5474-C01

Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване
на икономическите последствия от пандемията COVID-19.
Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия,
реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците
от пандемията COVID-19.

Бенефициент: „Каргон ПРО“ ЕООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско и
7 500.00 лв. национално съфинансиране.

Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.

Строителни Услуги

ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ

Tоплоизолацията е многокомпонентна система, която намалява топлинните загуби на жилището ви и подобрява комфорта. Тя може да бъде изпълнена по разнообразни технологии, с различни изолационни материали. Най-често използваните изолационни материали са: минерална (каменна) вата, екструдиран пенополистирол (XPS), експандиран пенополистирол (EPS).

Фирма CARGON работи с водещите производители на материали, за да постигне нужното качество на добри цени. Важни са, както технологията на изработка и индивидуалните умения на изпълнителя, така и използваните материали и правилното им съчетаване.

Фирма CARGON работи спазвайки винаги всички технологични процеси и не прави компромиси, като постоянно се стреми да повишава качеството на услугата и да прилага нови технологии.

Фирмата разполага с голям инвентар от техника и скелета, за да може да задоволи всички инвеститори–от най-малкия до най-големия.

СУХО СТРОИТЕЛСТВО

Сухото строителство и преди всичко неговите превъзходни строителни качества могат да намалят значително общите строителни разходи и едновременно да създадат комфорт и неповторим облик на вашият обект или жилище.

Фирма CARGON разполага с необходимия квалифициран човешки ресурс от специалисти които са основата за безупречното и бързо изпълнение на всички форми на гипс картон:

» изграждане на окачени тавани, преградни стени.
» декоративни оформления.
» пред стенни обшивки.
» полагане и обработка на гипс картони за сухи и мокри помещения.
» изграждане на интериорни решения на жилища.
» изработване на декоративни еркери, арки, ламперии, сводове,
» нестандартни решения ,обкантвания на врати и прозорци.
» други.

ФИНИШНИ ПОКРИТИЯ

– декоративни мазилки
– машинно полагане на интериорни бои
– други

ВИК, ЕЛ. И СПЕЦИАЛНИ ИНСТАЛАЦИИ

– инсталации ниско напрежение;
– осветителни инсталации;
– насищане на ел.табла;
– СКС мрежи;
– телефонни и домофонни инсталации;
– системи за контрол на достъпа и СОТ, видеонаблюдение;
– пожароизвестителни инсталации;
– озвучителни и оповестителни инсталации;

САНИРАНЕ

– Сгради
– Бетонни повърхностти
– Подпорни стени
– Басейни
– други